Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krakatit 007T

5. 10. 2008

ObrazekVíkend pro nás začal už v pátek odpoledne - stejně jako vloni jsme se i letos ubytovali v chatičce v kempu Radeč a rozhodli jsme se, že si víkend naplno užijeme. Večerní červené vínečko naštěstí nezanechalo žádné následky a bylo i příjemné, že jsme si ráno mohli trošku pospat, protože do Havlovic jsme to měli jen kousek (nejvíc to ocenil páníček, který časné vstávání opravdu rád nemá ). Celý víkend bylo poměrně chladno, ale naštěstí slunečno, takže se nevyplnila původní předpověď, podle které měl dokonce padat sníh. Sultánci měli vše tradičně pěkně připravené, výsledky byly vyvěšené vždy během chvilky, závody byly moc hezky komentované, kantýna s výborným gulášem neměla chybu a povrch parkuru, na kterém se běhalo byl taky úplně super. Jedním slovem - paráda! Sultánci, děkujeme za příjemně strávený víkend!

 

Dennynka to měla tentokrát složitější, protože si díky hárání nemohla volně poběhat a pohrát s ostatními pejsky, a tak řádění a prohánění cizích smeček bylo jen na Jessince. Jess toho taky náležitě využila - je jí opravdu jedno, jestli běhá s bíglem, borderou, kraťandou nebo voříškem, důležité je, že si s někým může zahrát na těžko polapitelného zajíčka  Vzhledem k její rychlosti a obratnému kličkování si s ní už totiž Denča na honěnou moc hrát nechce 

 

Z celého víkendu mám moc dobrý pocit - holky běhaly naplno a chyby, které se nám tu a tam do běhů vloudily, byly většinou způsobené rychlostí parkuru - např. rychlý náběh do slalomu až do 2. tyčky, nebo v případě Jessie nedočkavé vyběhnutí ze slalomu o 1 tyčku dřív a nebo třeba skočené zóny na kladině, která se šla i 2x v jednom parkuru. Prostě malichernosti, se kterými se občas musí počítat  Mnohem důležitější pro mě bylo to, že jsme za víkend neměly ani jednu diskvalifikaci a holky si bravurně poradily se všemi parkury. Tentokrát se opravdu nemáme za co stydět a já aspoň vím, na co si dát příště pozor. Odměnou nám byly 2 zlaté medaile ze zkoušek MA2 a celkem 3 nevděčná bramborová umístění, o kterých se normálně nemluví, ale já jsem na ně přesto hrdá   Co na tom, že jsme si domů nepřivezly hromadu pohárů - důležité je, že jsme si hezky zaběhaly a já jsem mohla ty moje milované potřeštěné bíglice chválit od rána do večera 

 

Nebudu rozepisovat jednotlivé běhy (ani si přesně nepamatuju, kde jsme co provedly), ale napíšu jen výsledky ve zkratce:

 

Jessie sobota

Jump S - 14. místo (1 chyba), rychlost 4,33 m/s

Zkoušky SA1 - 4. místo (2 chyby), rychlost 4,08 m/s (nejlepší čas ze všech SA1!)

Agility S - 13. místo (1 odmítnutí), rychlost 3,78 m/s 

Obrazek

Denny sobota

Jump M - 4. místo (bezchybný běh), rychlost 4,61 m/s

Zkoušky MA2 - 1. místo (1 chyba), rychlost 3,95 m/s

Agility M - 6. místo (bezchybný běh), rychlost 3,97 m/s 

Obrazek

Jessie neděle

Agility S - 11. místo (1 chyba), rychlost 3,82 m/s (pozor - nebýt jedné chybičky a s ní spojené časové ztráty, byla by Jessie první ze všech small-pejsků! No jo, kdyby .....)

Zkoušky SA1 - 4. místo (2 chyby), rychlost 3,89 m/s

Jumping S - 10. místo (bezchybný běh!), rychlost 4,67 m/s 

Obrazek

Denny neděle

Agility M - 6. místo (1 odmítnutí), rychlost 3,41 m/s

Zkoušky MA2 - 1. místo (bezchybný běh), rychlost 3,57 m/s

Jumping M - 7. místo (bezchybný běh), rychlost 4,75 m/s 

Obrazek